89,95

Excl. BTW: €74,34

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
magic-fish-light-xxl
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving

Haal de oceaan in huis met deze fish light XXL van Twinkle Toys. Deze fish light creëert een prachtige sfeer waarbij de  bewegingen van de vissen zo realistische zijn dat het net echt lijkt. Hierdoor zal het voor kinderen net zo leuk zijn als voor volwassenen. Door de veranderingen van fascinerende kleuren brengt deze kwallen lamp overal het gewenste effect van een rustgevende diepzeesfeer. De geschikt lavalamp is geschikt voor thuis, kantoor of een andere setting!

Rustgevend:
Door de stille bewegingen van levensechte vissen creëer je een prachtige, vredige en rustgevende diepzeesfeer die stress en angst kan helpen verminderen. Kies je favoriete kleur en waan jezelf in een oase van rust. Hierdoor is de lamp zeer geschikt voor kinderen, volwassenen en senioren met speciale behoeften, waaronder dementie ADHD en autisme.

Kleur Veranderde Effecten:
De lamp wordt geleverd met 3 stuks nep vissen. In de lamp zitten 18 LED-lampjes waarvan 6 stuks rood, 6 stuks blauw en 6 stuks groen. Dit luxe grote model heeft een meegeleverde draadloze afstandsbediening waarmee u een vaste kleur kunt instellen of een langzame automatische kleurverandering

Voordelen:
✔ 3x nep vissen
✔ 18 LED Lampjes
✔ Verminderd Stress
✔ Rustgevend
✔ Voor Jong en Oud

Specificaties:
Afmetingen: 16 x16 x38.1 cm
Levering met stroom adapter
Inclusief 3 vissen
Inclusief draadloze remote

TIP: wij raden u aan de Fish light te vullen met gedestilleerd water (gekookt water) om aanslag in de buis te voorkomen